Xerrada

Convidem a tots els pares i mares dels alumnes de l’Escola els Aigüerols a la propera xerrada que hem coordinat conjuntament amb l’AFA Escola Santiga.

En aquesta xerrada comptarem amb la col·laboració d’unes mares que actualment els seus fills i filles cursen 1r d’ESO al nou institut-escola. Elles compartiran amb totes nosaltres l’experiència viscuda amb el que portem de curs, el seu grau de satisfacció i com viuen les seves filles aquesta nova experiència en secundària.La finalitat de la xerrada és conèixer de primera mà i des de el punt de vista de l’usuari, què és el que s’està fent, com és fa i si existeix una bona acollida en la comunitat educativa.

La xerrada és oberta per a totes les famílies de la nostra escola, amb un especial interès per a les famílies que a dia d’avui tenen fills els cicles superiors, 6è, 5è, etc… ja que possiblement són les famílies que es plantegen més dubtes aquestes alçades.

Tota aquella família de l’escola interessada en aquesta xerrada ens trobem el dilluns 21 de febrer a les 18 h al Centre Cívic de Can Folguera!