Benvinguts i benvingudes al curs 2020-2021

El curs està a punt de començar i serà un curs atípic. Des de l’AMPA volem donar la benvinguda a les 25 noves famílies i també a les antigües i enviar un missatge d’optimisme davant el curs que tenim per davant. Som coneixedores de tots els esforços que l’escola, malgrat moltes dificultats, estan fent per assegurar que el curs sigui segur per als nostres fills i filles i com a AMPA continuarem fent costat al centre i ajudant en tot allò que se’ns demani com a famílies.

Hem de ser responsables, flexibles i pensar de manera col·lectiva perquè només així podrem avançar en aquesta nova normalitat que tantes coses ens està traient.

Com a AMPA no podrem fer moltes de les activitats que fèiem fins ara com ara festes i d’altres activitats però, en la mesura de les nostres possibilitats, intentarem mantenir una certa normalitat programant xerrades i tallers i les activitats extraescolars sempre amb totes les condicions sanitàries obligatòries.

Us informem també que la tramitació d’altes i baixes (socis AMPA, acollida matinal, extraescoalrs…) es farà exclusívament per formularis on-line, per evitar contactes i, malauradament, l’atenció serà telefònica i via mail.

Ens continuarà quedant pendent la programació d’alimentació saludable, un projecte que vam iniciar el curs passat i que vam haver d’interropre, com tantes altres coses per la Covid-19. Aquestes activitats restaran pendents per realitzar i les recuperarem quan sigui possible i segur.

L’Associació també intensificarà la comunicació amb les famílies a través de whatsapp i per això és important formar part dels grups de classe, seguir les xarxes socials i el web de l’AMPA per tal que disposeu de tota la informació necessària.

Val a dir que, es farà una modificació extraordinària de la quota per al curs 2020-2021 quedant en deu euros per família davant la situació econòmica provocada per la Covid-19.

Primer dia d’escola amb les noves mesures d’accés al centre