L’AMPA aposta per a la realització d’extraescolars amb totes les mesures sanitàries obligatòries

L’AMPA d’Els Aigüerols, a través de la seva comissió d’extraescolars, ha treballat en oferir a les famílies un programa adaptat a les circumstàncies. Per això oferirà les extraescolars de Futbol i Natació, ambdues esportives i la que es realitza al centre, a l’aire lliure.

L’activitat de futbol és per a nens i nenes a partir de primer de Primària i fins a sisè i es realitzarà els dilluns i dimecres de 16.30 a 17.45 hores amb un marge de 15 minuts per al berenar en sortir de l’escola. El preu de l’activitat és de 25 euros mensuals i l’activitat començarà el proper 28 de setembre (aquests dos dies de setembre no es cobraran). L’empresa encarregada d’aquesta activitat és Fora d’hores, que ha informat del protocol de prevenció de la Covid-19.

Pel que fa a la natació serà, com fins ara, una activitat dirigida pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua i es realitzarà els divendres de 17 a 17.45 hores (caldrà arribar a les instal·lacions quinze minuts abans de l’inici de l’activitat). El curset està adreçat a infants des de P3 i fins a sisè de Primària. El preu de l’activitat és de 25 euros al trimestre. L’inici del curs està previst per al 9 d’octubre. Per a aquesta activitat també existeix un protocol de prevenció Covid-19

Les inscripcions, a causa de la Covid-19, es faran on line:


Per apuntar-se a l’activitat de futbol cal adreçar-se al web www.foradhores.net i fer la inscripció on-line. Qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 659 704 083  o al mail de l’AMPA extraescolars@ampaelsaiguerols.com. Les inscripcions han de realitzar-se abans del 22/09/20.

Pel que fa a l’extraescolar de natació cal omplir aquest formulari d’inscripció abans del dia  22/09/20. L’assignació de les places es realitzarà el darrer dia d’inscripció a les 19 hores amb una aplicació de selecció aleatòria.                                                                                                       

42 comments for “L’AMPA aposta per a la realització d’extraescolars amb totes les mesures sanitàries obligatòries

  1. Pingback: cialis and poppers
  2. Pingback: bernie cozaar
  3. Pingback: baclofen class
  4. Pingback: celexa generic
  5. Pingback: actos otc
  6. Pingback: acarbose drugs.com
  7. Pingback: synthroid effexor
  8. Pingback: levitra online usa
  9. Pingback: liquid vardenafil
  10. Pingback: ivermectin 10 mg

Comments are closed.