El Ple Municipal exigeix la immediata construcció de l’edifici de l’Escola Els Aigüerols

Segons ha comunicat l’Ajuntament de Santa Perpètua, el Ple Municipal ha aprovat per unanimitat una proposició que exigeix a la Generalitat de Catalunya la immediata construcció de l’edifici de l’Escola Els Aigüerols. La moció dona suport a les legítimes reivindicacions de tota la comunitat educativa de l’Escola Els Aigüerols amb el compromís de compartir les actuacions reivindicatives que es puguin organitzar en relació a la necessitat de la urgent construcció de l’escola.
La Corporació també dona suport a l’acord del Consell Escolar Municipal assolit en la seva sessió plenària de 15 de novembre que reclamava la immediata construcció del centre.
L’Ajuntament de Santa Perpètua insisteix que aquesta escola és molt necessària perquè “no es tracta d’una escola que s’hagi d’omplir progressivament, sinó que el primer dia que obri la porta, totes les aules quedaran plenes”. El centre va iniciar la seva activitat docent el curs 2009-2010 i “per tant els alumnes no són ficticis, no es tracta d’una planificació a mig termini, sinó d’una realitat, d’uns alumnes que ja van a escola. Les necessitats d’escolarització són reals, patents i evidents. Aquests alumnes, a mesura que vagin avançant en el cursos de primària s’aniran trobant mancances a diferents serveis com el gimnàs, el menjador, l’aula d’informàtica, etc”, segons es manifesta en la proposició municipal.