La Comissió Volem l’edifici ja! tindrà una parada a la Fira de Nadal

Després de la celebració de la primera acció reivindicativa per a la immediata construcció de l’edifici de la nostra escola, la comissió Volem l’edifici ja! està preparant la propera.

L’activitat consistirà a muntar una parada durant la celebració de Fira Nadal, organitzada per l’Ajuntament, el proper 15 de desembre.

L’objectiu principal d’aquest estand és el de promocionar la nostra escola atès que moltes famílies de Santa Perpètua, susceptibles a portar els seus fills l’any que ve a l’escola, poden estar inquietes o indecises sobre la idoneïtat d’Els Aigüerols per als seus fills i filles davant de les darreres informacions.

Volem mostrar els pares i mares que som una escola amb un projecte educatiu sòlid, seria, unida i sobre tot viva. La comissió està dissenyant la manera de transmetre aquesta idea a través de la parada de la Fira Nadal. Qualsevol aportació que podeu fer-nos serà més que benvinguda.

Volem aprofitar per explicar-vos una acció paral·lela que es durà a terme aprofitant les dates de Nadal i Reis. La comissió posarà a disposició de les famílies una carta per als Reis Mags personalitzada i dissenyada especialment per a l’escola. Allà els infants que vulguin podran escriure el seu desig de comptar amb un edifici el més aviat possible i podran fer un dibuix. Totes aquestes cartes les recollirem durant la Fira Nadal per tal de recopilar les màximes possibles i enviar-se-les, junt amb una missiva explicativa de l’AMPA, al director dels Serveis Territorials i al Departament d’Ensenyament. Pensem que és una manera més de demanar la construcció de l’edifici, original i educativa per als nostres fills i filles.

També us comuniquem que la Comissió està contactant amb altres AMPES de la nostra comarca que es troben en situacions similars per tal d’organitzar una trobada conjunta al Departament d’Ensenyament i reclamar junts les nostres mancances. Us anirem informant.

Recordeu que a la pàgina facebook Comissió: Volem l’edifici d’Els Aigüerols Ja! estareu informats de totes les accions de les que volem sigueu partícips.

Recordeu que la comissió es reuneix els dimecres una setmana pel matí i l’altra setmana per la tarda per tal d’arribar a tothom.

Gràcies per la vostra implicació. Entre tots aconseguirem la construcció de l’edifici.