La coordinadora d’AMPA convoca una manifestació el dimecres 5 de juny

La coordinadora d’AMPA de Santa Perpètua ha convocat una manifestació per al dimecres 5 de juny pels carrers de Santa Perpètua similar a la que es va realitzar l’any passat per les mateixes dates com a protesta per l’aprovació de la LOMCE, per la LEC, les retallades i en contra del tancament d’escoles.

La mobilització començarà a les 17.30 hores a la cruïlla de l’avinguda de l’onze de setembre amb el passeig de la Florida. L’AMPA de l’Escola Els Aigüerols s’ha sumat a la convocatòria i per això us animem a participar amb totes les vostres forces per exigir la qualitat justa de l’educació pública, rebutjar el retrocés que viu l’ensenyament al nostre país i condemnar el tancament d’escoles públiques mentre es continuen subvencionant les concertades.

Us animem a participar a la manifestació per tal que el dia 5 esdevingui un veritable crit a favor de l’educació pública i en contra de les retallades injustes que afecten l’àmbit de l’ensenyament. La comunitat educativa ha de fer un front comú per garantir els drets dels nostres fills i filles a rebre una educació pública i de qualitat.

Totes les escoles públiques de Santa Perpètua i l’escola bressol municipal Els Pins han confirmat la seva assistència. De la mateixa manera han estat convidades a participar a la mobilització els instituts de la localitat i la resta d’escoles bressol.

Funeral Educació Pública 2013

Funeral Educació Pública 2013