La festa de la Tardor ens transportarà a l’Escòcia Medieval

Engeguem un nou curs i l’AMPA ja ha començat a treballar en el disseny de les millors activitats educatives i lúdiques per a la nostra canalla.

En aquest sentit, i com bé sabeu, l’escola ha decidit que la Màquina del Temps (històric) sigui l’eix vertebrador de tot 2016-2017.

És per això que, amb vistes a la propera festa de Tardor, i que celebrarem el proper 5 de novembre, l’AMPA ha programat una celebració on el pati de l’escola es transportarà a l’Escòcia medieval (especialment al S. XII), i al costat de noms que a tots ens venen al cap, com ara el Rei Artur i els cavallers de la taula rodona, el mag celta Merlí o l’espasa Excalibur.

L’AMPA ha previst que la festa s’allargui des de les 16’30 fins les 20’00h del vespre, aproximadament, amb tot un seguit d’activitats familiars:

  • 16.30 – 17.30: Berenar compartit (xocolatada familiar – l’AMPA posarà la xocolata i les famílies posaran la resta).
  • 17.30 – 18.30: Gimcana familiar.
  • 18.30 – 20.00: Passatge per les masmorres del castell.

La jornada estarà amenitzada amb música ambiental i jocs de carrer, i recordeu que podeu disfressar els/les vostres fills/es per a l’ocasió.

Si voleu ajudar-nos a fer possible aquesta festa, us esperem els dies 25, 26 i 27 d’octubre, en horari de 15 a 17.45h, davant dels mòduls de l’escola.

festa_medieval_2