Xerrada: “Parlar de sexe amb els fills no és tan difícil com sembla”

La comissió Escola de Pares reprèn la seva activitat atenent una petició que ens han fet arribar, organitzant una conferència – col·loqui amb el títol “Parlar de sexe amb els fills no és tan difícil com sembla”. Tindrà lloc dimecres 26 d’octubre a les 18h a una aula de l’Escola i anirà a càrrec d’en Pere Font, psicòleg i director de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.

Com és habitual l’AMPA oferirà servei d’acollida gratuït per facilitar que el màxim de famílies puguin assistir al col·loqui. Per tal de valorar quantes monitores d’acollida es necessitaran, preguem que els que esteu interessats en assistir, apunteu el nom dels vostres fills i filles a la graella que trobareu penjada al suro de l’AMPA al vestíbul de l’escola (on està l’escala per pujar als pisos superiors). Teniu temps fins el dilluns 24 d’octubre per anotar-los.

Desitgem que aquesta conferència-col·loqui sigui del vostre interès i us animem a fer-nos arribar les vostres propostes per a futures xerrades, tallers, etc.

taller_2016