Pintada per reclamar la construcció de l’edifici de l’escola Els Aigüerols

El diumenge 2 de desembre tindrà lloc la primera acció organitzada per l’AMPA per reivindicar la construcció de l’edifici de l’escola Els Aigüerols. L’activitat es desenvoluparà pel matí i consistirà a pintar el mur que tanca el solar, on fa anys, hauria d’estar alçada la nostra escola.

La pintada recollirà el lema ‘Escola Els Aigüerols: volem l’edifici, JA!’ i es dibuixaran diferents elements amb la participació de totes les famílies i infants de l’escola.

La comissió per a la construcció de l’edifici està treballant en la sol·licitud dels permisos necessaris per dur a terme aquesta acció i per implicar a col·lectius i particulars que ens ajudin a fer un mural magnífic. De la mateixa manera, s’està redactant un manifest que reculli la nostra reivindicació, posi en evidència la necessitat del nou edifici i defensi el projecte educatiu de l’escola Els Aigüerols, únic a Santa Perpètua.

La comissió també ha decidit reunir-se pels matins per tal de facilitar a tothom la participació en aquesta lluita. Les reunions es realitzaran al despatx de l’AMPA, al fons del 2n pis de l’escola. El calendari de les properes trobades serà:

– dimecres 21 de novembre a les 9.30 hores

– dimecres 28 de novembre a les 17.00 hores

Us animem a fer les vostres aportacions per tal que la jornada del 2 de desembre sigui de tots! Aneu pensant en treure dels trasters galledes, corrons i pinzells, ho necessitarem!

Dissabte 1 de desembre es cobrirà amb pintura el mur per tal de tenir preparada la paret per a la nostra decoració.