Serveis Territorials es refermen en no obrir noves línies de P3 a Els Aigüerols

El director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluis Baulenas, es va refermar aquest dimarts 29 d’octubre en la decisió de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, de no obrir noves línies de P3 a Els Aigüerols, segons ha informat l’Ajuntament a l’AMPA.

Baulenas també ha indicat que la problemàtica dels germans es tractarà individualment i no ha volgut escoltar propostes com la de l’escola-institut, per la qual aposten famílies i ajuntament, entre d’altres. Sobre la manca de places a altres centres escolars i instituts Baulenas ha manifestat que la, recentment aprovada Llei Wert, els hi dona la possibilitat de l’augment de ràtios.

L’AMPA de l’escola Els Aigüerols troba indignant la postura dels Serveis Territorials, lamenta la manca de diàleg i la poca predisposició per solucionar un problema que a Santa Perpètua trobem molt greu. Igualment, considerem que l’augment de ràtio mai ha de ser una solució perquè perjudica sèriament la qualitat educativa. De la mateixa manera tornem a denunciar la manca de responsabilitat institucional de la conselleria d’Ensenyament, que ignora els acords unànimes del Parlament, que va aprovar el 14 de març la continuïtat de l’escola.

Els Aigüerols te assegurada la seva continuïtat els propers tres anys únicament amb germans d’alumnes pendents d’escolaritzar. Així, per al curs 2014-2015 hi ha 20 infants per accedir-hi, per al curs 2015-2016; 16 i per al curs 2016-2017; 22. Moltes altres famílies del municipi han expressat a l’AMPA la seva intenció de matricular els seus fills i filles a l’escola donant suport al projecte educatiu del centre.

Les famílies d’Els Aigüerols, amb la col·laboració de tota la comunitat educativa de Santa Perpètua i del seu veïnat continuarem defensant la continuïtat de l’escola fins al final.