Taller de Jocs en família, dimecres 6 de novembre

La Comissió Escola de Pares us convida a que conegueu el fantàstic món dels jocs de taula. Amb aquests jocs deixareu de banda el sofà i la televisió per endinsar-vos en universos plens d’aventures per jugar tot junts: pares, mares, nenes, nens, avis avies, cosins i tietes.

Aquests jocs són divertits i tenen alguna cosa més a oferir: amb ells es poden aprendre un munt de coses!!!!, però això no cal que ho digueu als vostres fills. Hi ha jocs per treballar la memòria, l’atenció la concentració o la creativitat, per millorar les habilitats matemàtiques, de percepció espacial, la lògica o l’estratègia i ha d’altres per aprendre idiomes, vocabulari o una mica d’història.

NO US PODEU IMAGINAR TOT EL QUE HI POT HAVER DINS D’UN JOC!

• L’activitat tindrà lloc el proper dimecres dia 6 de novembre, a partir de les 16.45h a l’aula de P5 de la planta baixa i estarà dinamitzada per LU2, experts en jocs de taula.
• Els nens no poden assistir sols, es tracta d’un taller en família i és obligatòria l’assistència d’un adult per a cada nen/a o grup de germans.
• La capacitat és limitada per qüestions d’espai (20 persones aproximadament). S’organitzarà una primera tanda, de 16.45h a 17.45 i una segona de 17.45h a 18.45h per a aquells infants que facin extraescolars. Si el segon torn no s’omplís i algú del primer torn volgués quedar-se es podria fer.

Us hi esperem!

TALLER JOCS EN FAMILIA